Argan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | info@marganeurope.comArgan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe
Uw winkelwagen is leeg
21 nov 2017

Internationaal Therapeut beurs


Afgelopen weekend was weer de IT beurs en nu gehouden in Houten, i.p.v. in Apeldoorn. was wederom lekker druk en een geslaagd evenement.

Zaterdagavond kregen wij van één van onze klanten de volgende mail en deze wilden we jullie niet onthouden:

Goedenavond,

Vandaag bezochten we jullie op de beurs in Houten. Na een prima persoonlijke uitleg kochten we enkele producten.
Thuisgekomen hebben we lekker een douche genomen en o.a. de shampoo en de conditioner gebruikt. Wat een heerlijke producten !
Maar wat ons het meest verrast heeft is de culinaire argan olie. We hebben een lekkere grote bak (biologische) popcorn gebakken en bij de zonnebloemolie die we normaal gebruiken een lekkere scheut Argan olie gedaan. En ... we hebben werkelijk nog nooit zulke lekkere popcorn gegeten !!!
Hartelijk dank dus voor jullie mooie (en lekkere) product.
Met vriendelijke groeten

Ruth & Nathan


Ook hebben we weer een winnar van de verloting welke we hadden op deze beurs. Een lekkere fles met pure Cosmetische Arganolie en een fles met heerlijke Premium Argan Massage & Huid Olie. De winnaar is :

M. vd Maat uit Nuenen.

Beste Winnaar, van harte gefeliciteerd en wil jij via klantenservice@marganeurope.com even contact met ons opnemen dan kunnen we zo snele mogelijk jou je prijs opsturen.

Met vriendelijke groet,
het Margan team

 


Ideal

Laatste Nieuws

28 apr 2018

Vakbeurs Totale Voetverzorging !

19 mrt 2018

Sooner Beurs te Hoevelaken !

12 mrt 2018

Pedicure Congres Te Nieuwegein.

Ideal