Argan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | [email protected]Argan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe
Uw winkelwagen is leeg

22 apr 2020

Arganolie, de zon en je huid


In deze tijd weet je dat je je huid goed dient te beschermen tegen de invloed van de zon. Dit kan met de 100% pure Arganolie voor je huid.
Om de veroudering en het uitdrogen door de zon tegen te gaan is het verstandig on je in te smeren met de 100% pure Arganolie.

Waarom Arganolie gebruikenals een soort aftersunmiddel ?

Zoals je weet bevat de pure Arganolie meerdere ingrediënten die goed zijn voor je huid; denk aan vetzuren, anti-oxidanten en het belangrijkste het hoge vitamine E gehalte. De Arganolie dringt de effecten van de zon terug en je huid voelt na het gebruik soepeler, zachter en minder droog aanvoelt.
Onze 100% pure Arganolie is geheel natuurlijk en dus zonder chemicaliën, waardoor het de huid niet irriteert. Je kunt het zelfs veilig gebruiken om je verbrande huid tot rust te brengen en te herstellen. De pure arganolie trekt snel in en zorgt er ook nog eens voor dat je je bruine kleurtje langer behoudt. 

Hoe kun je de Arganolie het best gebruiken tijdens en na het zonnen ?

Als je sneller een bruine teint wil hebben, smeer je dan tijdens het zonnen in met de pure Arganolie. Dit heeft een positieve invloed op het bruiningsproces, maar blijf niet te lang liggen in de zon, want dat is nooit goed.

Neem na het zonnen een lekkere verkoelende douche en smeer je huid dan lekker in met de Arganolie. Dit haalt dan de brand uit je huid. Als je lang in de zon geweest bent gaat het brandende effect van de zon nog even door. Misschien heb je dat wel eens gemerkt. Tijdens het zonnen had je nergens last van, maar pas ’s avonds merkte je dat je toch een beetje verbrand was. Door je huid te verkoelen, met de koele douche en de Arganolie, stop je dit proces en voorkom je dat je huid nog roder wordt. Droog de gevoelige huid, na het douchen voorzichtig af met de handdoek. Vervolgens kun je je gehele lichaam en ook je gezicht insmeren met een paar druppels van deze herstellende Arganolie.


Direct kopen ?


Ideal

Laatste Nieuws

13 apr 2022

Paasactie voor een mooie korting

21 mei 2021

10 Mei Marokkaanse Argandag

22 apr 2020

Arganolie, de zon en je huid

Ideal