Argan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | info@marganeurope.comArgan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe
Uw winkelwagen is leeg

Therapeutisch

De Arganolie is een van de beste voorbeelden op aarde van een verbindingsschakel tussen plant, mens en dier. Deze drie populaties bezitten een immuunsysteem, dat een leven lang probeert ziekten af te weren en een goede gezondheid te garanderen.
De Arganboom speelt een grote rol in het behoud van het evenwicht van deze drie populaties; zoals reeds eeuwen in het leven van de Berbers en daarmee ook in de harmonie van onze immunologische afweer.
Bij het unieke samenspel tussen mens, dier en plant in het zuidwesten van Marokko zijn alle aspecten van voeding en gezondheid nauw met elkaar verbonden.

Wat de Berberstammen in het zuidwesten al van oudsher als levenselixer gebruiken, dat de schoonheid bewaart en de gezondheid behoudt, is ondertussen ook voor mensen buiten Marokko interessant geworden.
De ongelofelijke effecten van Arganolie spreken niet alleen patiënten aan met huidproblemen zoals neurodermitis en psoriasis, maar ook iedereen die de celvernieuwende eigenschappen van de olie wil  ervaren.
Als men verschillende soorten olie zoals Argan-, olijf- en zonnebloemolie met elkaar vergelijkt, vindt men enkel in Arganolie schottenolen en spina sterolen, die tegenwoordig wereldwijd in het middelpunt van het wetenschappelijk onderzoek staan.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOCHT

Arganolie wordt op geneeskundig vlak als uiterst waardevol beschouwd, omdat het voor 80%  uit onverzadigde vetzuren bestaat, antioxidanten en talrijke bestanddelen met een geneeskundige werking bevat.
De Marokkaanse professor in de biochemie Zubidah Charrouf van de Universiteit Rabat in Marokko heeft in Arganolie aanzienlijke hoeveelheden tocoferol gevonden (620 milligram per liter).
Bovendien werden quercetine en myricetine ontdekt. Wetenschappers merken bovendien meer en meer de stereolen van de olie op vooral schottenol en spina sterol omdat ze in een unieke combinatie in Arganolie aanwezig zijn.
Margan Europe Coöperatie gebruikt alleen 100% zuivere biologische Arganolie, welke vrij is van parabenen, petrochemische derivaten en geurstoffen.

N.B. Op verzoek kunnen wij de Arganolie in Viosol glazen flessen leveren en sturen wij u graag de specifieke
eigenschappen van de 100% pure Arganolie toe.

Naar de webshop

Ideal

Laatste Nieuws

21 mei 2021

10 Mei Marokkaanse Argandag

22 apr 2020

Arganolie, de zon en je huid

29 mrt 2020

Arganolie en Nagel verzorging.

Ideal