Argan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe Coöperatie | KvK 55891950 | info@marganeurope.comArgan Acounna Agadir is onderdeel van Margan Europe
Uw winkelwagen is leeg

Premium Argan Massage Olie

Koop arganolie bij Margan Europe voor een heerlijke en welverdiende massage. Doordat wij onze eigen plantage hebben in Marokko, hebben we controle over het productieproces. Hierdoor weten wij dat onze olie biologisch en betrouwbaar is en hier zijn wij trots op.

Premium arganolie voor een nog lekkerdere massage

De premium arganolie is gemengd met amandelolie en  verrijkt met essentiële oliën. Deze oliën zijn afkomstig uit Marokko. Aan de oliën hebben we ingrediënten als citris sinensis, koriander, kamille en ceder toegevoegd. Door deze verrassende combinatie werkt de olie verzachtend- en voedend voor massage op de huid en het creëert een rustgevende werking.

Geschikt voor meerdere doeleinden

Onze Actie aanbieding bestaat uit 2 maal 250 ml Premium Argan Massage Olie met 2 stukjes zeep van 80 gr en 2 leuke kadohoesjes.

Deze olie kunt u naast het gebruik voor een ontspannende massage ook gebruiken voor culinaire doeleinden of voor het verbeteren van de gesteldheid van uw huid, haar en gezicht. Kortom: arganolie is een wondermiddel dat voor vele wensen gebruikt kan worden.

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in 12 stuks of meer? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanvraag. De bedragen zijn inclusief BTW. U ontvangt een gratis verzending vanaf € 45,-.  Heeft u nog een andere vraag? Wij helpen u graag verder. Stel uw vraag via het contactformulier en dan beantwoorden wij het zo snel mogelijk.

Bedragen zijn inclusief BTW. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95
Gratis verzending vanaf € 45,00!
125 ml.
€ 17,95
Toegevoegd!
Actie
€ 50,00
Toegevoegd!
250 ml.
€ 28,95
Toegevoegd!